Ulike typer verktøy...
Elektroverktøy

Hvis du har en tilgjengelig strømuttak og bevegelsesfrihet er mindre viktig, kan du bruke 220-230V verktøy med en ledning.

Batteriverktøy

Vi er spesialisert i batteriverktøy distribuerer merker som AC Delco ( bil-verktøy) og ulike typer av Metabo og andre verktøy...

Hobbyverktøy

Her finner du andre verktøy, praktiske og nyttige for mange forskjellige typer arbeid, i hagen, under bygging og andre typer av arbeid.

Du kan tvile på effektiviteten...
Ta tvilen bort og test...

Det er ingen bedre måte å teste verktøy på enn i praksis, under arbeidet. Her kan du gjøre dette, leien blir trukket fra kjøpesummen.

For å prøve det...

Kanskje du tviler på om verktøyet kan gjøre det som er lovet, eller om det passer til din arbeids situasjon. Eller kanskje du bare vil prøve kvaliteten av våre forbruksvarer.

Arbeid bedre og raskere...

Det gode verktøyet er halve jobben, er en stor sannhet. Kanskje du ønsker å se om det faktisk fungerer så mye bedre enn din kjente verktøy.

Leie profesjonelle verktøy...
Dette er profesjonelle verktøy...

De fleste verktøyene her er laget for fagfolk og garanterer deg best mulig kvalitet. Ingen tull med verktøy som bare ble laget for å være bilig.

Profesjonelle forbruksvarer...

Du kan kjøpe slipepapir nesten overalt, men kjenner du forskjellen mellom billig og PRO slipepapir? Prøv og du vil merke forskjellen...

Uten å søke...

Riktige tilbehør kan du finne på samme sted til en konkurransedyktig pris. Hvis du har spesielle behov, kan du også bestille dem på forhånd.

Uansett årsak...
Et defekt verktøy...

Du er på jobb og plutselig bryter et av verktøyene dine ned. Og du trenger snarest en erstatning verktøy...

En uventet oppgave...

Selv om det ikke var planlagt, trenger du presserende verktøy for å fikse noe, og ingen andre verktøy innen rekkevidde...

Annen haster grunn...

Noen ganger skjer noe uventet, så en uforutsette utvikling eller hendelse kan plutselig kreve et visst verktøy...

Slider

Bilverktøy er det vi vet best, og det er vår styrke takket være et stadig voksende utvalg av håndverktøy, batteri- og trykkluftverktøy...

Visste du for eksempel at når du skifter hjul, er det alltid nødvendig å sjekke med momentnøkkel, og helst en gang til etter første kjøretur...
Visste du at feilaktig montering kan gjøre det vanskelig å komplisere eller til og med gjøre det helt umulig å sjekke et flatt dekk langs veien uten profesjonell hjelp? Og at noen bilmerker er følsom med lett skade boltene eller bryte med for mye kraft.

 

MomentNkkel20 200Nm

 

Det går fra håndverktøy på 220V til batteriverktøy, jekker og mange andre tilbehør. Også noen spesialiserte produkter, som du finner under Spesialverktøy.

Du vil føle deg godt utstyrt i alle fall, og vi lover deg at målet vil bli enkelt å oppnå.

 

ACDelcoSett

 

AluSpotter

 

 

Slider